www.albasay.tk


Reklamo biznesin tuaj falas

Date: 03/12/2009

By: Zdrukthtaria>ALBIDEKOR<

Subject: THERANDë

Zdrukthtaria>ALBIDEKOR< që gjendet në Therandë[ish Suharekë],në 20 metërshin e parë të rrugës së Reqanit,ju ofron këto shërbime:prodhime nga druri-dyer,dritare,kuzhina,dhoma gjumi etj,kizhina të dizajneve më bashkëkohore(mediapan të plastifikuar,me furnir dhe me ngjyra),shkal prej druri dhe të kombinuar,dhoma gjumi,komode moderne,paradhoma,tavolina për kuzhina dhe lokale,inventar për dhoma të punës(shkolla,fakulltete dhe per institucione të ndryshme),mbuloj terasash prej druri të dekoruar.Na vizitoni në https://www.albidekor.webs.com,ose na telefononi në044 171 231 dhe në 044 304 585.JU MIRPRESIM! ME RESPEKT STAFI I >ALBIDEKOR<


Back